Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Ook tijdens de Covid-19-crisis: word gastauteur op Finance Innovation!

Wie kent de financiële én technologische wereld nou beter dan zij die hierbinnen werkzaam zijn? Daarom nodigen wij je uit: word gastauteur op Finance Innovation en vertel ons je verhalen! Ook tijdens de coronacrisis!

Blockchain, fintech, nieuwe financieringsvormen, hybride bedieningsconcepten; op Finance Innovation komen uiteenlopende onderwerpen voorbij die stuk voor stuk één ding gemeen hebben. Allemaal bevinden ze zich op het snijvlak van finance en innovatie.

Heb jij en/of je bedrijf een interessant verhaal om te vertellen? Een scherpe opinie om te verkondigen? Een interessant evenement om onder de aandacht te brengen? Dan bieden wij je met Finance Innovation een website met een groot bereik en een uitgebreid netwerk aan.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inschrijven als gastauteur. Dit kan door je hier aan te melden of door rechtsboven op ‘gastauteur?’ te klikken. Ingezonden stukken worden door onze redactie bekeken, waar nodig geredigeerd en vervolgens (wanneer gepast) geplaatst.

Vragen of opmerkingen? Mail ons op redactie@financeinnovation.nl of neem contact op met hoofdredacteur Aäron van der Sanden via aaron@mediatic.eu.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles