Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

WK-voorbeschouwing ING in Google Hangout

Voorafgaand aan de uitzwaaiwedstrijd van Oranje tegen Ghana organiseert ING een voorbeschouwing in een Google Hangout on Air met Pierre van Hooijdonk, Viggo Waas en Barbara Barend. ING maakt vaker gebruik van Google Hangout om het gesprek met haar klanten aan te gaan.

Met de WK Google Hangout on Air van aanstaande zaterdag delen Pierre van Hooijdonk, Viggo Waas en Barbara Barend hun voorbeschouwing op het WK met Nederland en geven zij antwoord hoe Nederland het er vanaf zal brengen. Wat is de visie van Pierre van Hooijdonk op het WK? Wat voorspelt Barbara Barend voor Spanje – Nederland? En welke tip geeft Viggo Waas voor het invullen van de WK-pool? Deze en andere thema’s komen ongetwijfeld ter sprake tijdens de Hangout waarbij zij live in gesprek gaan met elf voetbalfans.

Google Hangout on Air
In een Google Hangout on Air geven de drie voetbalexperts in een online videogesprek antwoord op de vragen van de deelnemers. Barend, van Hooijdonk en Waas zullen dit vanuit de Kuip in Rotterdam doen, de deelnemers kunnen vanuit huis meepraten vanaf hun laptop of computer. Voor degenen die niet rechtstreeks deelnemen in het gesprek is de Hangout uiteraard ook live te volgen via het Youtube-kanaal van de ING en via #INGWKhangout.

Grootste WK-pool van Nederland
In aanloop naar de start van het WK Voetbal 2014 in Brazilië start ING als hoofdsponsor van het Nederlandse elftal een WK-pool dat moet uitgroeien tot de grootste WK pool van Nederland. Deze WK-pool maakt onderdeel uit van de ING WK-campagne waarmee de bank haar betrokkenheid bij Oranje en de maatschappij wil laten zien.

Met de campagne, die is gestart op 17 mei, roept ING Nederland op om op www.watgaathetworden.nl voorspellingen voor de wedstrijden van het WK te doen. Deelnemers kunnen alle wedstrijden voorspellen maar ook alleen de losse wedstrijden, bijvoorbeeld van Oranje. In beide gevallen zijn er mooie prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen. Individueel of met vrienden, familie, collega’s of met de sportvereniging in een aparte subpool.

Tagged with:

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles