Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Uitvaart.nl breidt uit met financiële planning

Uitvaart.nl, een gids met informatie over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg, breidt haar expertise verder uit. Met een nieuwe adviesrubriek over financiële planning biedt de site vanaf vandaag informatie over de financiële aspecten van de afwikkeling van een overlijden.

Vragen die aanbod komen in de nieuwe rubriek Financiële planning gaan o.a. over levensloop- en bedrijfsspaarregelingen, sparen en beleggen, toekomst- en nabestaandenvoorzieningen (lijfrente, banksparen en pensioenen), hypotheken en aflossing en de ondernemer en de DGA in combinatie met een overlijden.

In samenwerking met Edwin Pijpers
Deze service biedt Uitvaart.nl aan in samenwerking met Edwin Pijpers MFP CFP FFP, directeur/eigenaar van Your Financials en De NabestaandenDesk. Pijpers heeft jarenlange ervaring als financieel planner. Hij is in staat de fiscale en juridische wetgeving in zijn adviezen te combineren. Tevens ontwikkelt hij studiemateriaal en is hij een veelgevraagd financieel docent voor gerenommeerde opleidingsinstituten.

Expertpanel
De adviesrubriek Financiële planning maakt onderdeel uit van een panel van experts op het gebied van:
• Erfrecht door mr C van de Griend, notaris te Weesp
• Wet op de lijkbezorging (Wlb), mr W.G.H.M. van der Putten, verbonden aan het Jurisch adviesbureau Van der Putten te Velp. Het kantoor is landelijk toonaangevend inzake juridisch advies over begraven en cremeren.
• Uitvaartverzekeringen, de heer J. Zwaanswijk, verbonden aan het Nederlands Instituut voor het Banken, Effecten- en Verzekeringsverkeer (NIBE-SVV) te Amsterdam
Inmiddels hebben de vier experts van Uitvaart.nl volgens het medium meer dan 15.000 vragen van consumenten beantwoord.

Over de schrijver