Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Startupbootcamp lanceert fintechprogramma

Tijdens de jubileumeditie van de selectiedag van Startupbootcamp is het thema Fintech en Cybersecurity 2017. Tijdens deze selectiedag zal de honderdste door Startupbootcamp Amsterdam gesteunde start-up bekend worden gemaakt. 

Op woensdag 23 november zijn bezoekers vanaf 9:30 welkom om start-ups te ontmoeten die innovatieve oplossingen hebben voor de wereld van morgen. Onderwerpen als blockchain, nieuwe betalingsoplossingen, biometrische authenticatie, kunstmatige intelligentie, asset management en nog veel meer zullen de revue passeren. Aansluitend zal om 16.30 bekend worden gemaakt welke start-ups komend jaar mogen deelnemen aan het eerste Fintech & Cybersecurity-programma van Startupbootcamp en Europa.

Eindselectie met een vast programma
Meer dan 250 deelnemers hebben tijdens de jubileumeditie hun best gedaan om een plaats te bemachtigen bij de eindselectie van twintig start-ups.

Tijdens het tweedaagse event zullen tweehonderd experts uit het vakgebied beslissen welke start-ups mogen meedoen aan het Fintech & Cybersecurity acceleratorprogramma 2017. Tien teams worden geselecteerd voor het programma dat op 9 januari begint. Zij zullen gedurende drie maanden intensief worden begeleid in aanloop naar de zogenaamde ‘Demo Day’ op 7 april 2017.

De selectiedagen kennen een vast programma. Eerst pitchen de teams hun ideeën op het podium. Daarna maken de mentoren kennis met de teams, om ze vervolgens gedurende sessies van twintig minuten te coachen. Aan het einde van dag twee wordt door de jury besloten welke tien start-ups er geselecteerd zijn.

Kortom:
Wat: selectie van de 10 beste fintech en cybersecurity startups
Wanneer: woensdag 23 november vanaf 9:30, met om 16:30 de feestelijke bekendmaking van de 10 gekozen startups.
Waar: B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam (ground floor)

Aanmelden kan via deze link. 

Over de schrijver

Aaron Mirck

Aaron MIrck is gek op nieuwe technologieën, omdat hij gelooft dat techniek de democratie sterker kan maken.