Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Met korting naar 26e editie Hypotheken Event

De impact van Europese regelgeving, de woekerpolisaffaire en duurzaamheid in de hypotheeksector. Het zijn slechts enkele onderwerpen die tijdens de 26e editie van het Hypotheken Event van IIR de revue passeren.

Hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de gehele hypotheekmarkt. Zo wordt het Hypotheken Event – dat dit jaar op 14 en 15 februari plaatsvindt in Utrecht – het beste omschrijven. Sprekers zijn onder meer Maarten Gelderman (DNB), Annemarie van Gaal (bekend van het tv-programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’) en Wouter Schilperoort (ministerie van Buitenlandse Zaken). Ook vindt er tijdens het event een debat plaats tussen onder meer Bouwe Kuik, Wytzejan de Jong en Jan van Baars. Zij bespreken de duurzaamheid van nieuwe toetreders.

Op dag 1 komen onderwerpen als nieuwe regelgeving, Artificial Intelligence en PSD2 aan bod. Op dag 2 wordt er onder meer gesproken over innovaties in klantcontact, focus op starters en ouderen en hervormingen op de woningmarkt.

Interactiviteit vind je als bezoeker in de vorm van een ruimte waarin Young Talents met elkaar kunnen sparren over nieuwe, toekomstbestendige én klantgerichte hypotheekconcepten.

Het volledige programma vind je via de eventwebsite van IIR.

Datum: 14 en 15 februari 2017
Tijd: 9.00-18.00 uur (dag 1) en 9.00-16.00 uur (dag 2)
Locatie: Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht

Nieuwsgierig geworden? Bezoekers van FinanceInnovation.nl krijgen nog tot en met 14 februari 8.00 uur 10% korting via promotiecode 69870FIN.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles