Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Saldo checken zonder in te loggen

Na de mobiel bankieren app van de ING kunnen klanten van Citibank nu ook zonder in te loggen hun saldo en transacties bekijken.

Citibank is de eerste grote Amerikaanse bank waarbij het mogelijk is om op de mobiel bankieren app, Citi Mobile Snapshot, rekeninginformatie te bekijken zonder hiervoor in te loggen. Zo kunnen klanten hun bankrekening en creditcard saldo en de laatste 15 transacties zien.

Verwachtingen
Volgens de bank hebben klanten de behoefte om snel en eenvoudig hun saldo en transacties te bekijken. Heather Cox, Chief Client Experience van Citi Global Consumer banking: “De verwachtingen van klanten als het gaat om mobiel bankieren groeien elke dag en bij Citibank willen we deze verwachtingen overtreffen. Klanten willen snel en eenvoudig toegang tot hun account informatie en Citi Mobile Snapshot is het nieuwste voorbeeld van hoe we hierop willen inspelen.” De nieuwe functie is onderdeel van de herinrichting van de Citi Mobile App.

Lancering
Volgende week start Citibank na een drie maanden durende bèta test met de nationale lancering van Citi Mobile Snapshot. Tijdens de bèta test werden honderden klanten gevraagd over hun ervaringen met de nieuwe functie. Van de respondenten gaf 70% aan de functie goed tot uitstekend te vinden. De helft van de testers besloot uiteindelijk de nieuwe functie te activeren.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles