Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Ohpen levert softwareplatform SNS Bank

Softwarebedrijf Ohpen heeft een meerjarige uitbestedingsovereenkomst getekend met SNS Bank. Ohpen zal met haar BPO-oplossing de beleggingsdienstverlening aan particuliere beleggers van ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, en SNS ondersteunen. 

Na de implementatiefase zal de dienstverlening tegen het einde van 2017 aanvangen. Ohpen vervangt hiermee de huidige dienstverlener. Onder andere de orderuitvoering, het berekenen van beleggingsprestaties en het uitkeren en herbeleggen van dividenden, zal door Ohpen georganiseerd worden.

Binck-ers
“Het tekenen van deze overeenkomst met SNS Bank is een mijlpaal voor onze organisatie”, zegt Ohpen CCO Matthijs Aler. “We zijn trots om erkend te worden als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten en om de beleggingspropositie van SNS Bank te mogen ondersteunen.”

Dit is niet het eerste fintechbedrijf dat door ex-Binckers is opgericht. Onder meer Brand New Day, Bux, Knab en AOT zijn andere (succesvolle) ondernemingen die door voormalig werknemers van Binck zijn opgezet.

Tagged with:

Over de schrijver

Aaron Mirck

Aaron MIrck is gek op nieuwe technologieën, omdat hij gelooft dat techniek de democratie sterker kan maken.

Related Articles