Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert
Brett King

NRC Live FinTech-event ‘De Fintech-transformatie’ op 17 mei

Finance Innovation is official partner van NRC Live, dat op donderdag 17 mei een evenement rond fintech organiseert. Op deze dag komt o.a. Brett King, oprichter van fintech-bedrijf Moven en auteur van de bestseller ‘Bank 2.0’, spreken over de rol die organisaties innemen binnen deze digitale transformatie.

Enerzijds zijn er binnen de financiële sector meer dan genoeg innovatieve fintech-bedrijven aan te wijzen, die vaak met hun technologische ontwikkelingen een deel van het bancaire takenpakket overnemen. Anderzijds zitten de ‘traditionele’ financiële instellingen ook niet stil en komen zij net zo goed met vernieuwende ideeën op de proppen.

NRC Live

Tijdens het NRC Live-evenement ‘De Fintech-transformatie’ spreken onder meer oprichters van Moven, (Brett King, tevens bestsellerauteur ‘Bank 2.0‘ ), Bux en Yolt, maar ook medewerkers van o.a. Aegon en ABN Amro over de digitale transformatie binnen de financiële sector. Verwacht niet een opsomming van ontwikkelingen, maar juist inspirerende verhalen en concreet advies, bijvoorbeeld over hoe je zakelijk in kunt haken op de digitale vooruitgang.

Ervaar daarnaast wat het is om een cybercisis mee te maken. Veilig vanuit de luie stoel, maar hoe dan ook enerverend en leerzaam. Meer informatie? Bekijk de website. Tickets voor dit evenement in Pakhuis Zwijger zijn hier te koop.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!