Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Nieuwe online omgeving Rabobank voor ZZP’ers

Rabobank is gestart met een pilot voor een nieuwe online omgeving die vooral gericht is op ZZP’ers.

De nieuwe online omgeving betrekt vooral zzp’ers in het testproces. “Zzp’ers hebben vaak een dubbele relatie met de bank: als particuliere en als zakelijke klant. Bovendien zijn het vaak innovatieve mensen, die open staan voor vernieuwing”, aldus de Rabobank. Met de nieuwe dienst is het verschil tussen bankieren via mobiel internet en via een desktop verdwenen. Daarnaast zal de dienst een nieuw ontwerp krijgen, anders navigeren en is het mogelijk om een profielfoto toe te voegen en direct te chatten met een medewerker. Volgens de Rabobank maakt dit de bankzaken persoonlijker.

Pilot
De pilot loopt tot eind 2014 en wordt stapsgewijs uitgebreid. Klanten van de Rabobank die al gebruik maken van mobiel bankieren kunnen naar verwachting al eind dit jaar gebruik maken van de nieuwe dienst. De omgeving waar alle bankzaken geregeld kunnen worden zal in 2016 beschikbaar zijn voor alle rekeninghouders.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles