Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Money 20/20 komt naar Europa

‘s Werelds grootste fintech-evenement vindt volgend jaar plaats in Kopenhagen. Dit evenement staat bekend als katalysator voor de groei en ontwikkeling van innovatie in financiële sector.

Het evenement vindt van 4 tot 7 april 2016 plaats in het Bella Center, dat de grootste conferentieplaats van Denemarken is. Tijdens de vier dagen krijgen bezoekers de mogelijkheid om duizend verschillende belangrijke CEO’s uit de financiële sector te ontmoeten.

Event
Twee derde van de bezoekers gaan naar het evenement om meer te leren over innovatie, blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Money 20/20 zelf. Daarnaast vindt ruim de helft het belangrijk om te komen om nieuwe producten en diensten te ontdekken. De doelgroep voor dit evenement is zeer divers. De grootste groet, 45 procent van de bezoekers, is actief in de financiële sector.

Er zijn 17 verschillende thema’s waar het evenement in Kopenhagen aandacht aan schenkt. Een daarvan is fintech-samenwerking. Op het evenement wordt de samenwerking tussen startups en grote bedrijven gestimuleerd, door verschillende programma’s die worden aangeboden. Money 20/20 wil fintech-ondernemers op de markt te versterken. Daarnaast delen verschillende toonaangevende fintechers hun mening en visie op de financiële sector. Pieter van der Does van het Nederlandse betalingsbedrijf Adyen is bijvoorbeeld aanwezig om over zijn bedrijf te praten.

Over de schrijver

Meike Storck

Schrijft graag over innovatieve startups die de financiële wereld op de kop willen zetten. Daarnaast ook geïnteresseerd in wat er in de het buitenland speelt in de financiële sector.

Related Articles