Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Ingenico wil GlobalCollect overnemen

Ingenico Group wil online betaaloplossing aanbieder GlobalCollect overnemen voor 820 miljoen euro.

De overname van GlobalCollect is voor Ingenico Group een stap om verder te groeien in de Noord-Amerikaanse markt. “De overname van GlobalCollect zou ons in staat stellen om de uitvoering van onze strategie in alle kanalen te versnellen, op een wereldwijde schaal, vooral in betalingsdiensten en mobiel betalen “, aldus Philippe Lazare, Chief Executive Officer van Ingenico Group. Ingenico dat zich bezig houdt met onder andere het ontwikkelen van pinautomaten denkt dat de deal in het vierde kwartaal inclusief transactie compleet rond zal zijn.

Omzet
Het hoofdkantoor van GlobalCollect is in Amsterdam gevestigd en de organisatie haalde in 2013 een bruto omzet van 305 miljoen euro. Van de omzet was 65 procent buiten Europa behaald. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 500 werknemers in dienst. Ingenico had vorig jaar een omzet van bijna 1,4 miljard euro.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles