Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Grootste Finance & ICT expo voor fintech op 26 mei

Op 26 mei zal de grootste expositie voor fintech plaatsvinden. Bezoekers krijgen de kans om meer dan 1000 andere spelers uit de fintech-wereld te ontmoeten. Bovendien zullen winnaars van de Europese Fintech Awards pitches geven. Enkele bevestigde sprekers zijn: Behaviosec, Funding Circle en Spotcap. Deelname is gratis.

Wat houdt de fintech-expo in?
“Binnen 100 jaar worden computers slimmer dan mensen. Computers zullen worden uitgerust met zelflerende software. De perfecte financial is een robot.” Dat is de stelling die centraal staat tijdens de expo. Meer dan 40 leveranciers zullen hun innovatieve producten en programma’s presenteren. Deze oplossingen zijn gericht op sectoren die variëren van accountancy tot betalingen en van automatisering tot planning.

Welke bezoekers trekt de expositie?
CFO’s, financieel managers, controllers en accountants die geïnteresseerd zijn in Finance en ICT. Ook zullen er veel aanwezigen zijn uit de bankensector en start-ups. Enkele voorbeelden: de European FinTech Community, Adobe, Visma, Cashbook en Exact.

Presentatieprogramma: 
10.30 – Funding Circle
11.00 – Invoice Sharing
11.30 – MobileXpense
12.00 – Ebury
12.30 – Xpenditure
13.45 – Behaviosec
14.00 – Spotcap
14.45 – Moven

Het Fintech-pavilion
Voor de Europese fintech-gemeenschap heeft de organisatie dit paviljoen gereserveerd. Hier kunnen fintechs? hun bedrijven presenteren.

Kijk voor meer informatie op de website van European Fintech Awards.

Tagged with:

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles