Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Fintech Impact Award: stem nu!

Nieuwe financiële diensten en technologische innovaties creëren een nieuwe realiteit voor de financiële sector. De beloftes zijn enorm. Technologie alleen is echter geen garantie voor succes. Welke vernieuwing heeft maatschappelijk draagvlak, zet de klant centraal en maakt échte impact op de sector? Met de Fintech Impact Award gaat NRC Live op zoek naar de Fintech innovatie van 2017. Stemmen op de laatste acht finalisten kan nu.

Uit 40 inzendingen heeft NRC Live met partners Knab, Topicus en Capgemini acht finalisten geselecteerd. Wie wint de publieksprijs? Dat bepaal jij. Je kunt tot 10 mei stemmen op jouw favoriete innovatie. Bekijk de finalisten en stem nu!

Prijsuitreiking
Op 11 mei tijdens de conferentie De Fintech-realiteit maakt NRC Live de publiekswinnaar bekend en bepaalt de vakjury – bestaande uit Willem Vermeend, Janneke Willemse, Don Ginsel en Oscar Kneppers – wie naar huis gaat met de juryprijs.

NRC Live Fintech Impact Award
De Fintech Impact Award is een initiatief van NRC Live om vernieuwing in de financiële sector te stimuleren en innovators uit te dagen.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles