Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

FinanceInnovation mediapartner Accenture Innovation Awards

FinanceInnovation en Accenture slaan de handen ineen. FinanceInnovation.nl is mediapartner van de Accenture Innovation Awards. In aanloop naar de finale tijdens de Accenture Innovation Awards op 14 november in DeFabrique te Maarssen portretteren we de genomineerden op FinanceInnovation.nl. Logischerwijs zijn we ook bij de finale aanwezig om verslag te doen. Houd ons platform dus vooral in de gaten.

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijkse strijd om de meest innovatieve producten, diensten en concepten van Nederland. Per categorie strijden de genomineerden om de felbegeerde blauwe tulp: de award voor de meest innovatie producten diensten en verdienmodellen. De genomineerden krijgen allemaal de kans om tijdens de uitreiking hun innovatie te pitchen tegenover een vakjury.

Categorie Financial Services
Voor financeInnovation is de categorie Financial Services uiteraard het meest interessant. De jury van deze categorie bevat bekende namen als blogger Peter Verhaar en Ohpen-CEO Chris Zadeh, die de award in 2011 won. Andere winnaars van vorige edities waren in deze categorie betalingsplatform Payplaza en sparingsprogramma Pay Pool.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles