Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Dela lanceert notarisdienst

Nederland is een notarisdienst rijker: uitvaartverzekeraar Dela is gestart met een notarisservice voor zijn drie miljoen leden.

Bijna 60 procent van de Nederlanders heeft geen testament, zo blijkt uit onderzoek van Dela. De zorgverzekeraar vindt dit een slechte zaak en vindt het belangrijk dat mensen hier over na gaan denken om later hoge kosten, ruzie of onduidelijkheid te voorkomen. “Aan tafel bij de nabestaanden zien wij hoe waardevol het is dat zaken tijdens het leven goed geregeld worden”, aldus Edzo Doeve, algemeen directeur van Dela.

De Hypotheker en Hema
Dela biedt zijn leden met de NotarisService de mogelijkheid om tegen relatief lage tarieven één en ander vast te leggen. Specialisten van de uitvaartverzekeraar doen een deel van het werk van een notaris kosteloos zelf. Dela is niet de enige die vanuit het niets een notarisdienst begint. Afgelopen week kwam De Hypotheker al met een dergelijke dienst net als winkelketen Hema vorig jaar.

 

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!