Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

De Valk Leadership Company begint franchiseformule

Leiderschapstrainer De Valk Leadership Company start een franchiseformule. De eerste franchisenemer is inmiddels een feit en naar verwachting zullen voor september nog vijf ondernemers tekenen. Met de franchiseformule wil het bedrijf nog meer mensen bekend maken met neurowetenschappelijke kennis die cruciaal is voor gedragsverandering.

“De kracht van deze methodiek zit in het breed inzetbaar maken van kennis over ons brein”, vertelt Suzan Dirksen, franchisenemer van De Valk Leadership Company. “Als je begrijpt hoe je brein werkt, kun je met meer compassie naar jezelf en anderen kijken. Ik zet me dan ook graag in om deze waardevolle kennis te verspreiden.”

Humane organisatie

Honderden CEO’s, managers en wetenschappers heeft De Valk Leadership Company al getraind. Het bedrijf richt zich met name op de Nederlandse markt, maar heeft ook klanten in het buitenland. Een eerste internationale franchisenemer is ook aanstaande. Potentiële franchisekandidaten doorlopen een streng selectieproces. Om de kwaliteit van de trainingen te garanderen volgen de nieuwe franchisenemers daarnaast een stevig opleidingsprogramma. Daarna mogen ze zelfstandig trainingen geven.

“Ik ben bijzonder trots dat Suzan Dirksen het traject om franchisenemer te worden succesvol heeft doorlopen”, aldus Guido de Valk, oprichter van De Valk Leadership Company. “We zien dat onze trainingen bijdragen aan het humaner maken van organisaties door meer mensgericht leiderschap. Op dat vlak is er helaas nog een hoop werk te verrichten in organisaties. Doordat daar vaak nog oude managementmodellen worden gebruikt, blijft een groot gedeelte van het potentieel van medewerkers en leiders volledig onbenut. Ik ben dan ook blij dat de franchisenemers onze organisatie versterken.”

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles