Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Brunel vanaf 2022 nieuwe hoofdsponsor Solar Studententeam TU Delft

Brunel is per 2022 de nieuwe hoofdsponsor van het Solar Studententeam TU Delft. Onlangs ondertekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar. In aanloop naar het hoofdsponsorschap treedt Brunel per direct aan als Platinum Partner van het huidige Vattenfall Solar Studententeam.

Dit sponsorschap sluit aan op de visie van Brunel, waarin zij opdrachtgevers helpt met het realiseren van maatschappelijk relevante projecten. “Brunel en het Solar Team komen beide uit Delft en delen een passie voor innovatie, duurzaamheid, techniek en uitdagende projecten”, zegt Niels van Rhenen, Managing Director bij Brunel Nederland. “Niet geheel toevallig zijn juist dit de vier pijlers van onze nieuwe samenwerking. Wij zijn erg trots op ons partnership met het Vattenfall Solar Team, waarmee we ook onze aandacht voor de energietransitie en het klimaat onderstrepen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met de studenten van de TU Delft en de komende Bridgestone World Solar Challenge.”

Ook het TU Delft Solar Team is erg te spreken over de samenwerking. “Net als Brunel lopen wij warm voor duurzame energie en het samenwerken aan uitdagende projecten”, zegt Christiaan Wiers, Team Captain van het Solar Team. “Wij zijn enthousiast en zien het als een gave nieuwe stap op weg naar nog meer overwinningen.”

World Solar Challenge

Om het jaar ontwerpen en bouwen de studenten een zonneauto voor hun deelname aan de Bridgestone World Solar Challenge, een drieduizend kilometer lange zonneauto-race door Australië. Van haar laatste tien deelnames heeft het Vattenfall Solar Team er zeven gewonnen. Dit jaar gaat deze zonnerace niet door vanwege de coronapandemie.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!