Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Bootcamp startups FinTech start in Utrecht

Rabobank voorspelt dat de Financiële Technologie (FinTech) een grote impact gaat hebben op de economie. De bank heeft zich daarom als partner verbonden aan een versnellingsprogramma voor startups in de sector.

Het Startupbootcamp Fintech is een versnellingsprogramma van drie maanden waarin beginnende bedrijven in de FinTech alle begeleiding krijgen die ze nodig hebben voor het verder kunnen groeien en succesvol financieren. Rabobank heeft zich voor een periode van drie jaar aan het programma verbonden en startups uit de hele wereld kunnen zich nu aanmelden.

Om de bedrijven te selecteren die in aanmerking komen voor het versnellingsprogramma, worden over de gehele wereld pitchdagen gehouden. In Nederland zullen tien startups hun concept pitchen op 28 mei bij Rabobank Utrecht in Utrecht. Deze pitches worden beoordeeld door een jury van experts uit de FinTech-industrie. Voor alle deelnemende bedrijven is de pitch-dag, waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, aantrekkelijk. Behalve vijf mentorschapsessies van twintig minuten krijgen zij tevens de gelegenheid te netwerken met experts en andere startups.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles