Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Belgische beleggers BUX ruim verdubbeld binnen half jaar tijd

BUX kondigde vorige week aan de 65.000 Belgische klanten te zijn gepasseerd. De snelst groeiende mobiele broker van Europa lanceerde BUX Zero in de tweede helft van vorig jaar en betrad daarmee als eerste broker die commissievrij beleggen aanbiedt de Belgische markt.

Begin dit jaar kondigde BUX al aan 30.000 klanten bij onze zuiderburen te hebben. Dat aantal is binnen zes maanden tijd met 116% gegroeid. “Het is fantastisch om te zien dat steeds meer Belgische beleggers BUX weten te vinden. Als enige broker die commissievrij beleggen aanbiedt in België, maken wij het mogelijk dat ook de nieuwe generatie aan een betere financiële toekomst kan bouwen. Hierbij speelt educatie een belangrijke rol. Wij willen al onze klanten verschillende mogelijkheden bieden om kennis over beleggen op te doen, zodat zij zelf goedgeïnformeerde beleggingsbeslissingen kunnen nemen”, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX.

Europese groei BUX 

BUX maakt op dit moment een enorme groei door. Het bedrijf lanceerde BUX Zero in september 2019 in Nederland en is sindsdien in 2020 succesvol uitgebreid naar de Duitse, Oostenrijkse, Franse en Belgische markt. In juni van dit jaar werd ook Ierland aan dat rijtje toegevoegd. BUX is de enige mobiele broker die momenteel actief is in zes Europese markten.

Tagged with:

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles