Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Apps van banken steeds beter

In de ranglijst van meest populaire apps waren in april vier Nederlandse banken te vinden. Klanten kunnen steeds meer bankzaken regelen met de apps van ING, Rabobank, ABN Amro en ASN Bank.

In de ranking die Wakoopa, een aanbieder van mobiele tracking-technologie, maandelijks uitbrengt, scoren enkele banken-apps goed. In de top-100 van april van meest populaire online apps en mobiele websites staan de mobiele bankieren-apps van vier banken. De meest populaire app is die van ING op plek 8, gevolgd door Rabobank (11) en ABN Amro (20). Nog net binnen de top-100 staat de app van ASN Bank, op plek 98.

Meer mogelijkheden
Buiten de top-100 vallen de apps van onder meer SNS Bank en Triodos Bank. Afgelopen jaar bleek al uit de ‘Mobiel Bankieren App Vergelijking’ van Banken.nl dat banken hun apps flink hebben verbeterd. Het aantal in-app mogelijkheden nam met 66 procent toe, waardoor klanten steeds meer bankzaken op hun tablet of smartphone kunnen regelen.

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles