Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert
Barack Obama, Pete Souza

AFAS Software en DenkProducties strikken Barack Obama

Barack Obama komt in september naar Nederland. Hij is afsluitend spreker op het seminar ‘Forward Thinking Leadership’, georganiseerd door DenkProducties en AFAS Software.
Het seminar vindt plaats op 28 september. De 44ste president van de Verenigde Staten deelt er zijn beste inzichten over leiderschap in een snel veranderende wereld. Dat doet hij in een gemodereerd gesprek, gebaseerd op vragen van deelnemers.

Iconische inspiratiebron
Hans Janssen, directeur van DenkProducties: “We zijn zo vereerd dat President Barack Obama de uitnodiging heeft geaccepteerd om naar Nederland te komen. Dit is een unieke mogelijkheid voor ondernemers en leidinggevenden van Nederland om te leren van de leiderschapslessen van deze indrukwekkende leider. Hij is een iconische inspiratiebron voor velen.”

Inspireren tot beter ondernemen
Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software: “We weten allemaal nog hoe President Obama in moeilijke tijden een frisse wind van hoop en verandering bracht in zijn land. Onze missie bij AFAS Software is ‘inspireren tot beter ondernemen’. Dit programma is totaal in lijn met deze missie en we voelen ons bevoorrecht om aan de wieg te staan van dit gedenkwaardige seminar.”

In het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ staat – naast President Barack Obama – een keur van topexperts in innovatief leiderschap. Van beroemde ondernemers tot topwetenschappers en een aantal ‘verborgen helden’. Zij delen hun kennis over snelle verandering, creatief denken en inspirerend leiderschap.

De inschrijving voor het seminar gaat open op donderdag 12 juli om 11:00. Kaartjes kosten €995,- (excl. BTW). Voor meer informatie: www.forwardthinkingleadership.nl

Over de schrijver

Related Articles