Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

Accenture opent Financial Services innovatiecentrum

Accenture heeft een nieuw Innovation Center for Financial Services geopend in Jakarta.

Het centrum is Accenture’s vijfde innovatiecentrum wereldwijd en volgt na Beijing, Bangalore, Chicago en Sophia-Antipolis, zo schrijft Consultancy.nl. Het nieuwe centrum geeft bestuurders uit de industrie toegang tot Accenture’s expertise op gebied van mobiele en digitale oplossingen. Daarnaast zal het mogelijk zijn om interactieve workshops te volgen en real-life voorbeelden te zien van nieuwe technologieën uit de regio.

Oplossingen
“Financiële dienstenorganisaties begrijpen dat ze hun klanten de mobiele- en digitale oplossingen moeten bieden die zij zoeken, en ons nieuwe Innovation Center for Financial Services in Jakarta biedt krachtige oplossingen om dat te bereiken”, aldus Sushil Saluja, Managing Director van Accenture Financial Services group in de Asia-Pacific regio. “Het centrum onderstreept Accenture’s toewijding om ’s werelds beste oplossingen aan onze klanten in de regio te leveren om hen de meest sterke en toegankelijke financiële diensten te kunnen bieden”.

Innovatieve centra
Naast de Innovation Centers van Accenture zijn er nog een aantal andere dergelijke centra. Zo opende Capco kortgeleden het Digital Innovation Lab. In dit lab zijn de nieuwste state-of-the-art ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie, social media en creatief design te zien. Altran heeft in 2012 een automotive Center of Excellence in Spanje geopend en in België heeft McKinsey €70 miljoen geïnvesteerd in een Big Data kenniscentrum in Louvain-la-Neuve in België.

Foto: news.investors.com

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles