Innovaties in de financiële sector | FinanceInnovation
advert

ABN AMRO opent website gericht op intermediairs

ABN AMRO opent speciaal voor intermediairs een nieuwe website. Op deze site kunnen tussenpersonen de actuele hypotheekrentes bekijken en de voorwaarden voor een eventuele samenwerking lezen. Ook is er een gesloten gedeelte voor intermediairs die al een zakelijke relatie met de bank hebben.

Op het gesloten gedeelte zijn er allerlei instrumenten te vinden voor klantbediening. Zo kan er informatie worden opgevraagd die relevant is voor de klant en kunnen er verschillende rapportages worden opgeroepen. ABN AMRO benadrukt dat er strenge veiligheidsmaatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat zowel de gegevens van de klant als de intermediair zijn beschermd.

Intermediairs belangrijk voor ABN AMRO
Joan Berger, directeur Intermediaire Verkoop ABN AMRO, benadrukt het belang dat de bank hecht aan het inzetten van intermediairs: “De bank investeert in systemen en informatiebronnen die de intermediair nodig heeft bij zijn bedrijfsvoering en advisering. Met de lancering van deze nieuwe site onderstreept ABN AMRO het belang van het intermediaire kanaal voor haar distributiestrategie en klantbediening.”

Verdere digitalisering
De nieuwe website voor intermediairs is een volgende stap in het verder digitaliseren van producten en diensten. In dit geval niet alleen voor klanten, maar ook voor zakelijke relaties. Op de website voor intermediairs is ook een link te vinden naar berendb.nl, een initiatief van ABN AMRO waar huizenkopers én verkopers heldere informatie kunnen vinden. 

Tagged with:

Over de schrijver

Redactie

Dit artikel is geschreven door één van de redacteuren van FinnanceInnovation.nl . Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuws en achtergronden over innovaties in de financiële sector. Volg @FinanceInno om op de hoogte te blijven!

Related Articles